"Laat jouw lichaam rusten in de zachtheid van het moment, en ontdek de diepte van innerlijke vrede die Yin Yoga biedt."

YIN YOGA


Yin Yoga is een kalme en meditatieve yogastijl die zich richt op het ontspannen en soepel maken van ons lichaam door het benutten van vrouwelijke energie, ook bekend als Yin. Tijdens een Yin Yoga-sessie blijven deelnemers langere tijd (3-5 minuten) in specifieke houdingen, waarbij ze bewust aanwezig zijn in de gestimuleerde gebieden van het lichaam. Met behulp van een bewuste ademhaling dringen de stretch en de houding door tot diepere lagen van spieren, bindweefsel, pezen en gewrichten. Deze yogavorm activeert ook diverse meridianen, waardoor de levensenergie (chi) vrijer door het lichaam kan stromen. Met regelmatige beoefening van Yin Yoga wordt de verbondenheid met deze energieën sterker, wat leidt tot een diepere ontspanning. Yin Yoga is toegankelijk voor iedereen en biedt de mogelijkheid om een nieuw niveau van bewustzijn te bereiken, zowel op de yogamat als in het dagelijks leven. 

"Laat je leiden door de kalme stroming van Easy Flow Yoga en ontdek de sereniteit van elke beweging."

EASY FLOW

Easy Flow Yoga is een rustige en aandachtige yogastijl, perfect voor diegenen die graag op een kalme manier yoga willen beoefenen. De sessies, speciaal ontworpen voor beginners, bieden een combinatie van yin houdingen, balans, ademhaling, zachte zonnegroeten en meditatie. Deze vorm van yoga helpt spanningen te verminderen, het lichaam sterker te maken en tegelijkertijd meer flexibiliteit te ontwikkelen. Tijdens de lessen wordt veel nadruk gelegd op het luisteren naar het lichaam en worden verschillende opties aangeboden om de houdingen aan te passen aan individuele behoeften. Het is een heerlijke manier om de dag mee te beginnen en een stap te zetten naar meer innerlijke rust en welzijn."In de dans van Yin en Yang vinden we de harmonie van het leven, waar inspanning en ontspanning elkaar omhelzen en balans ontstaat."

YIN/YANG YOGA

Yin Yang Yoga brengt harmonie door het samenspel van tegenpolen. De lessen combineren de actieve en doelgerichte energie van yang met de zachte en receptieve aard van yin. Gedurende het eerste halfuur van de les wordt meer nadruk gelegd op inspanning en kracht, terwijl het laatste halfuur gewijd is aan verzachting en verstilling met langere yin yoga-houdingen. Deze les biedt zowel uitdaging als ontspanning, en is geschikt voor iedereen die zoekt naar een evenwichtige yogabeoefening. Kom langs en ontdek de balans tussen inspanning en ontspanning!

"Voel de kracht van lichaam en geest samenkomen in de dynamiek van YOGA FLOW, waar elke pose een uitdaging is die je sterker maakt."

YOGA FLOW

Yoga Flow is een dynamische yogastijl waarbij kracht en activiteit centraal staan. De les omvat herhaalde krachtige oefeningen die worden ondersteund door diverse ademhalingstechnieken. Door de combinatie van intensieve oefeningen en bewuste ademhaling kom je in een natuurlijke flow. Deze vorm van yoga verbetert zowel kracht als flexibiliteit en draagt bij aan een betere conditie. Yoga Flow laat zien dat yoga niet alleen rustig en zweverig is, maar ook een uitdagende sport kan zijn. Het is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een krachtige manier om balans te creëren tussen lichaam en geest. Als je graag sportief bezig bent, fit wilt blijven en lichamelijke uitdagingen zoekt, dan is Yoga Flow iets voor jou.